300 város után Budapest is megismeri JEROME ISMA-AE zeneélményét

Készülj fel a SOC Events eddigi legkülönlegesebb zenei utazására!

80 ország, 300 városa után a német JEROME ISMA-AE hozzánk is ellátogat, hogy 1994 óta tartó zenei élményátadását a magyar közönséggel is megoszthassa. A különleges szettekben utazó művész közel negyed évszázada meghatározó szerepet tölt be az elektronikus zene színterén. Hangzása ez idő alatt mindvégig megőrizte egyediségét, mindig kifinomultan előre mutató zenei megközelítését, legyen szó a trance, progressive vagy techno vonulatairól.

A műfajokat előszeretettel ötvöző DJ / producer talán az egyik legtermékenyebb előadóként ismert világszerte, aki mindig a maradandó értékek alkotására összpontosít, amit a Jee Productions kiadójával is igyekszik megvalósítani. Kiadványait a legnagyobbak is szívesen alkalmazzák szettjeikben, legyen az akár a progressive house világában Sasha, vagy a trance szcénából Armin van Buuren, csak hogy két nevet emeljünk ki.

Jerome hosszú zenei utat járt be, a rock, metal, klasszikus zene, house, techno, drum and bass, chill out és trance stílusok mind hozzá adtak zenei személyiségéhez, hogy 2019 november 16-án úgy ismerkedhessünk meg vele, ahogy azt a mindig felejthetetlen produkciókat közvetítő SOC Events soron következő felvonásán tehetjük.

Jerome mellett ott lesz a sorozat két állandó fellépője, Szeifert és Tebron is, akik még Shelb-et is magukkal viszik az extra látvánnyal kiegészített éjszakába. A kérdés már csak az, hogy felkészültetek?

Októberre a szervezők még egy meglepetés bejelentését is ígérik, de talán ez is elég ahhoz, hogy időben megváltsuk a jegyünket!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .